Sign in to comment!

Menu
Home

Fox411

Shopping

Hvordan Nordmenn Kan Få Den Splitter NYE iPhone 6 For 5 Krone

dan tran 660.jpg

Hvis du bor i Norge og har lyst på den splitter nye iPhone 6 OG en iPod Shuffle, kan dette være den mest spennende artikkelen du noen sinne kommer til å lese.

Saken er denne: Apple Inc (NASDAQ: AAPL) gir bort splitter nye 64 GB iPhone 6 til norske statsborgere for kr 5. I tillegg mottar du en iPod Shuffle GRATIS! Ja, du leste riktig – 5 krone.

Som en del av en spesiell kampanje samarbeider Apple med distribusjonspartneren Jobform og gir bort iPhone 6-er mer eller mindre gratis.

Hvorfor kjører de denne vanvittige kampanjen? Markedsføringsdirektør Joel Branson forklarer: ""I fjor gikk Apples norske markedsandel ned med 35%, og på verdensbasis taper Appple markedsandeler til Googles Android. Apple ønsker å gjenvinne norske brukere. Ved å gi bort ekstremt lavt prisete iPhones øker antall Apple-brukere, noe som gir ringvirkninger og bidrar til økt etterspørsel. ""

Høres det for godt ut til å være sant? Det er det 29 år gamle Roar Watne fra Stavanger tenkte. Han bestemte seg for å prøve likevel, og fikk sin iPhone 6 for bare 5 kr i posten etter noen dager.

dan tran 660.jpg

Roar har følgende å si:""I begynnelsen trodde jeg dette bare var en internett scam, men da jeg undersøkte nærmere, oppdaget jeg at Jobform er et legitimt markedsføringsselskap som samarbeider med Apple. Jeg bestemte med for å prøve, for siden prisen bare var 5 kr, var det jo ikke noe å tape. 3 dager senere sjekket jeg posten min. Jeg hadde fått tilsendt en splitter ny eske med et Apple-logo på.""

Angivelig er slike "nærmest gratis" salgsfremmende kampanjer vanlig praksis blant store selskaper med store markedsføringsbudsjetter. For eksempel lanserte Burger King en tilsvarende kampanje i 2013, hvor de ga bort 20.000 gratis Whoppers på Facebook.

Slik går du frem for å få et Apple-produkt til kr 1:

1. Klikk her for å teste en ny iPhone 6 for kr 5 OG motta en gratis iPod Shuffle!

2. Skriv inn din e-postadresse og leveringsopplysninger. Du vil motta varen(e) etter 3-5 dager!

Det er alt! Gled deg over produktet, og sørg for å gi tilbakemeldingen Apple er ute etter!

Så du kan få en iPhone 6 nærmest gratis. Men er den nye iPhone 6 virkelig markedets beste smarttelefon?

Vi foretok en test hvor vi sammenlignet iPhone 6 med mange andre telefoner, og dette er vår konklusjon: i forhold til tidligere iPhone-versjoner og Android-modeller, kommer iPhone 6 på topp når det gjelder samtalekvalitet, batterilevetid, skjermoppløsning, hastighet og tekstmeldinger.

Kort sagt, det er den beste, mest pålitelige telefonen på markedet. Og når du kan få den for bare én krone, er det ikke noe å lure på.

Oppdatering (14.01.2016):

Teamet vårt trodde denne iPhone 6 kampanjen var for god til å være sann, så vi bestilte en før helgen. Vi mottok den i går morges!

dan tran 660.jpg

Vi trodde dette spesialtilbudet var for godt til å være sant, så vi bestilte en iPhone 6 før helgen. Vi mottok den i går morges!

OPPDATERING: Apples 5 kr iPhone-kampanje avsluttes ved midnatt den 14.01.2016. Per i dag er det færre enn 100 produkter igjen på lager. Etter midnatt vil du ikke finne en 64GB iPhone 6 for mindre enn flere tusen kroner, så skynd deg og dra nytte av dette utrolige tilbudet..

  • Charlotte Christensen
   Jeg så dette på nyhetene. Helt sprøtt at de gir bort disse for 5 kr !? Jeg skal bestille med en gang
  • Ragnhild Matsen
   Tidspunktet for dette kunne ikke vært bedre, jeg har ikke kjøpt bursdagsgave til meg selv ennå: )
  • Mia Gran
   Haha wow .. en venn av meg har kjøpt en for kr 6500. Han kommer til å bli dritsur. Er det noen som virkelig har fått en?
   • Sofie Clarke
    @Mia Fikk min i posten i morges !! : D Helt ny og funker SÅ mye bedre enn min gamle Samsung
  • Emily Patel
   Jøss, dette er sant!! trodde dette var en spøk i begynnelsen, men jeg tenkte søren heller, og betalte en krone. I dag fikk jeg min i posten
  • Nils Tomson
   Sprøtt eller ikke, jeg fikk nettopp en iPhone 6 pluss for 1 krone lol. Dette er fantastisk.
  • Kristian Wang
   Dette er den dummeste "markedsførings" kampanjen jeg noensinne har hørt om. Jeg trodde virkelig at Apple var smartere enn dette. Dette kommer ikke til å hjelpe dem å gjenerobre markedsandeler. De taper til Android og det er ikke så mye de kan gjøre med det. Dette virker som et veldig desperat forsøk på å få noen få nye brukere, og det får produktene deres til å virke billige.
  • Grete Davidsen
   Bestilte akkurat nå. Bare 43 igjen, så skynd dere folkens!
  • Ellen Grønn
   En venn fortalte meg om dette her om dagen, og jeg trodde han spøkte. Kan ikke tro at dette faktisk er sant. Men prøver likevel
  • Katja Smith
   Jeg har ikke bestilt ennå, men jeg kjenner til Jobform for fetteren min jobber for dem. I fjor ga de bort PS4 og over 2000 personer fikk gratis playstation. Da dette ble slått opp i nyhetene vill alle ha, og mange mødre bestilte til masete barn etter kampanjen var over. Dra nytte av dette mens du fortsatt kan!
  • Dorte Robertsen
   Jeg har også hørt om Jobform. De ga bort en Android tablet for en stund tilbake, og jeg fikk en for kr 1 (burde skamme seg som markedsfører både Apple og Android : D
  • Emily Hoff
   Seriøst? Dette er et fantastisk tilbud, men Apple er DUMME som tilbyr det: )
  • Oliver Hansen
   Kom tilbake fra jobb, og dette lå og ventet på meg på bordet .... hurra!
  • Anne Lien
   Jeg brukte forskjellige e-postadresser og bestilte fem: )
  • Marianne Prøys
   Hørte om dette på radioen. Skal skaffe meg en nå. takk fox!
  • Lise Jacobsen
   Herre gud, dette er noe tøys. Hva i all verden...
  • Christine Phillipsen
   Jeg har allerede en iPhone 6, men jeg skal selge den gamle haha
  • Jan Lien
   Noen som vet hvordan man stopper wifi fra å kobles til automatisk på iPhone?

  AROUND THE WEB

  TMZ

  Celebuzz!

  popcrush

  Radar

  x17 News Online

  ET