Nordmennene har funnet et smutthull for å få den nye iPhone 6s for bare 5 kr

Foto: PRIVAT
Hvis du bor i Norge og har lyst på den splitter nye iPhone 6s, kan dette være den mest spennende artikkelen du noen sinne kommer til å lese.

Saken er denne: Apple Inc (NASDAQ: AAPL) gir bort splitter nye 64 GB iPhone 6s til norske statsborgere for 5 krone. Ja, du leste riktig – 5 krone.

Som en del av en spesiell kampanje samarbeider Apple med sin distribusjonspartneren SecureCharge og gir bort iPhone 6s mer eller mindre gratis.

Hvorfor kjører de denne vanvittige kampanjen? Markedsføringsdirektør Joel Branson forklarer: "I fjor gikk Apples norske markedsandel ned med 35%, og på verdensbasis taper Apple markedsandeler til Googles Android. Apple ønsker å gjenvinne norske brukere. Ved å gi bort iPhones ekstremt lavt prisete øker antall Apple-brukere, noe som gir ringvirkninger og bidrar til økt etterspørsel."

Høres det for godt ut til å være sant? Det er det 29 år gamle Andrea Støylen fra Oslo tenkte. Hun bestemte seg for å prøve likevel, og fikk hennes iPhone 6s for bare 5 kr i posten etter noen dager.

Andrea har følgende å si: "I begynnelsen trodde jeg dette bare var en internett scam, men da jeg undersøkte nærmere, funnet jeg at SecureCharge er et legitimt markedsføringsselskap som samarbeider med Apple. Jeg bestemte med for å prøve, for siden prisen bare var 5 kr, var det jo ikke noe å tape. 3 dager senere sjekket jeg posten min. Jeg hadde fått tilsendt en eske med et Apple-logo på."

Angivelig er slike "nærmest gratis" salgsfremmende kampanjer vanlig praksis blant store selskaper med store markedsføringsbudsjetter. For eksempel lanserte McDonalds en tilsvarende kampanje i 2013, hvor de ga bort 20.000 gratis Big Macs på Facebook.

Slik går du frem for å få et Apple-produkt til 5 kr:

1. Klikk her for å teste en ny iPhone 6s for 5 kr.

2. Skriv inn din e-postadresse og leveringsopplysninger. Du vil motta varen(e) etter 3-5 dager!

Det er alt! Gled deg over produktet, og sørg for å gi tilbakemeldingen Apple er ute etter!

Så du kan få en iPhone 6s nærmest gratis. Men er den nye iPhone 6s virkelig markedets beste smartphone?

Vi foretok en test hvor vi sammenlignet iPhone 6s med mange andre telefoner, og dette er vår konklusjon: i forhold til tidligere iPhone-versjoner og Android-modeller, kommer iPhone 6s på topp når det gjelder samtalekvalitet, batterilevetid, skjermoppløsning, hastighet og tekstmeldinger.

Oppdatering ( 17.02.2016):

Teamet vårt trodde denne iPhone 6s kampanjen var for god til å være sann, så vi bestilte en før helgen. Vi mottok den i går morges!


De være sant, vi mottok telefonen i går morges!

OPPDATERING: Apples 5 kr iPhone-kampanje avsluttes ved midnatt den 17.02.2016. Per i dag er det færre enn 100 produkter på lager. Etter midnatt kommer du ikke finne en 64 GB iPhone 6s for mindre enn flere tusen kroner, så skynd deg og dra nytte av dette utrolige tilbudet.